Soijavahakynttilä tuoksuton, Sees

5,00  2,00 

Varasto loppu

Lisätietoja

Soijavahakynttilä No. 2 on tuoksuton ja puhdas soijavahakynttilä, ilman turhia kemikaaleja. Kynttilä on valmistettu käsin Suomessa. Soijavahakynttilä on valmistettu puhtaasta ja ekologisesta soijavahasta, joka vapauttaa perinteistä steariinia huomattavasti vähemmän myrkkyjä huoneilmaan. Kynttilä sopii erinomaisesti koteihin, joissa ei voida käyttää voimakkaita tuoksuja. Tästä syystä kynttilä on suosittu lapsi- ja eläinperheissä.

Kaikki SEESin soijavahakynttilät valmistetaan käsityönä Suomessa. Jokainen kynttilä on hieman erilainen, sydänlanka voi olla hieman kallellaan tai kynttilän pinnassa voi näkyä rosoa. Käsinvaletuissa kynttilöissä näkyy käsin tekemisen jälki. Meille SEES Companyssa on erityisen tärkeää, että jokainen myymämme tuote on eettisesti Suomessa valmistettu, eikä se sisällä mitään turhia kemikaaleja tai ainesosia.

SEES – sovussa arjen kanssa.

KÄYTTÖOHJE SOIJAVAHAKYNTTILÄ:

Anna SEES Soijavahakynttilä tuoksuton -kynttilän palaa ensimmäisellä kerralla niin pitkään, kunnes sula kynttilävaha yltää lasipurkin reunoihin asti. Soijavahaan ei muodostu tällöin tunnelimaista koloa, vaan kynttilä palaa tasaisesti ja pitkään. Älä polta kynttilää yli 3 tuntia kerrallaan. Ennen seuraavaa polttokertaa leikkaa sydänlankaa noin sentin mittaiseksi. Vältä liikuttamasta kynttilää palamisen aikana ja huomaa, että lasipurkin yläreuna voi olla todella kuuma. Älä polta kynttilöitä alle 15 cm päässä toisita kynttillöistä. Älä koskaan jätä palavaa kynttilää vartioimatta. Kynttilän palettua loppuun, poista sydänlankapidike pohjasta  ja pese halutessasi lasipurkki kuumalla vedellä, jossa on muutama tippa tiskiainetta. Voit käyttää purkkia uudelleen tavaroiden säilytykseen tai kierrättää purkin lasinkeräysjätteen mukana.