Merkit

Merkit

Linum

Linum on ruotsalainen tekstiilivalmistaja, joka on tunnettu laadukkaista materiaaleistaan. Valikoimista löytyy mm. sisustustyynyjä, torkku- ja päiväpeitteitä, mattoja ja istuintyynyjä.

Pappelina

Pappelinan laadukkaat muovimatot valmistetaan käsin ruotsissa. Kokoja ja värejä löytyy varmasti jokaiseen makuun. Yksinkertaista, tyylikästä ja käytännöllistä.

Umage

Formerly VITA copenhagen

Tanskalaisen valaisinvalmistaja Umagen valaisimet ovat laadukkaita ja ajattomia. Umagen valikoimista löytyy sekä näyttäviä moderneja, että klassisempia malleja. Uutuutena Umagelta löytyy nyt myös huonekalut.

Svanefors

Svanefors on ruotsalainen kodintekstiilejä suunnitteleva ja valmistava perheyritys. Myymälästämme löytyy laaja valikoima mm. Svaneforsin verhoja ja mattoja.

Muubs

Muubs suunnittelee ja valmistaa tuotteita  mm. puusta, metallista ja kierrätetyistä auton renkaista. Ajatonta ja urbaania designia, joka sopii moneen kotiin.

Done by deer

Done by deerin lastentuotteissa yhdistyy tyyli ja turvallisuus ja ne sopivat moneen kotiin. Valikoimista löytyy mm. pehmot, astiat, tekstiilit ja huonekalut.

Lovely Linen

Lovely linen on valmistanut pellavateksiilejä vuodesta 1992 lähtien. Valikoimiin kuuluvat laadukkaat vuodetekstiilit, tyynynpäälliset, pyyheet ja torkut.

Omnioutil ja balcolore

Omnioutilin japanilaiset palkitut ja värikkäät sangot kestävät kuumuutta, pakkasta, istumista ja niitä voidaan käyttää vaikkapa elintarvikkeiden säilöntään.

Balcoloren paljuja ja säilytyskoreja löytyy upeissa väreissä ja ne sopivat niin kotiin kuin mökille.

Zone

Tanskalainen Zone valmistaa minimalistisia ja trendikkäitä ratkaisuja keittiöön ja kylpyhuoneeseen.  Zone on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja tuotteillaan.

Dixie

Dixie tarjoaa huolellisesti suunnitellut tuotteet kodin kaikkiin tiloihin. Luonnolliset värit ja luonnonmateriaalit ovat ominaista skandivisille dixien tuotteille. Myymälästämme löytyy laaja valikoima esimerkiksi Dixien juuttimattoja.

MAyn

Suomalainen Mayn valmistaa tyylikkäitä käyttötuotteita kotiin. Valikoimiin kuuluu mm. suositut metallilankakorit ja musta 5101 tiskituotteet.

Imageroad

Suomalainen Imageroad on seinien sisustamiseen erikoistunut tuotemerkki. Se suunnittelee ja valmistaa laadukkaita julisteita ja postereita.

Skinnwille

Skinwille on valmistanut lampaantaljoja jo vuodesta 1922 lähtien. Valikoimiin kuulvat mm. erilaiset taljat ja tyynyt.